GOODYEAR uvedie na trh rad ekol. trojstopových vozidiel

Bratislava 18. mája 2016 – Spoločnosť Goodyear oznamuje, že na európsky trh uvedie nový rad ekologických trojstopových vozidiel.
Rad vozidiel skonštruovaných s cieľom maximálnej robustnosti a odolnosti zahŕňa dva modely - Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2. Obidva sú určené na jednoduchú a dynamickú prepravu, ktorej prednosti ocenia najmä užívatelia v mestách. Obe nehlučné trojkolky Goodyear boli navrhnuté a vyrobené tak, aby užívateľom ponúkli presné riadenie a vysokú kvalitu. Môžu dosiahnuť maximálnu rýchlosť 45 km/h.

e-Go 1 je ľahké, jednoduché skladné a prenosné vozidlo na dopravu v stoji, zatiaľ čo e-Go 2 je stabilný, výkonný dopravný prostriedok pre sediaceho vodiča so špeciálnym systémom odpruženia, ktorý zabezpečuje dostatočne vysokú úroveň pohodlia.

Modely Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 poháňajú Li-Ion akumulátory, čo predlžuje ich životnosť. Akumulátory možno jednoducho dobíjať doma alebo vonku. Vozidlá majú dojazd 100 kilometrov.

Vďaka dvom predným kolesám, ktoré rozširujú záberovú plochu a pomáhajú znižovať brzdnú vzdialenosť, trojkolky Goodyear poskytujú stabilitu pri jazde. Sú inovatívne a spoľahlivé a ich kvalita zodpovedá všetkým ostatným produktom značky Goodyear.

Goodyear UltraGrip Performance Modely Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 pomáhajú zvyšovať pohyblivosť a šetria čas, peniaze i životné prostredie. Vozidlá s nulovými emisiami a bez spaľovacieho motora poháňa ekologická a ekonomická elektrická energia. Umožňujú, aby sa ľudia pri dochádzaní do práce alebo pri inej doprave vyhli zápcham v dopravných špičkách, problémom s parkovaním a platenému parkovaniu.
Trendové vozidlá Goodyear e-Go 1 a Goodyear e-Go 2 sú v duchu tradície inovácií značky Goodyear na čele „zelenej” mobility a súvisia s potrebami tých, ktorí v meste dochádzajú do práce, profesionálov i outdoorových nadšencov, ktorí chcú cestovať ekologicky.

Goodyear e-Go 2

Poznámky pre redaktorov:

Trojstopové vozidlá Goodyear budú u vybraných európskych predajcov automobilov a motocyklov v predaji od septembra 2016.
Odporúčaná maloobchodná cena e-Go 1 bude zhruba 2 995 € (81 000 Kč), e-Go 2 bude stáť približne 4 595 € (124 000 Kč).

Licenciu na rad trojstopových vozidiel Goodyear v Európe vlastní Suprimmo SA.

O spoločnosti Suprimmo SA
Suprimmo SA je holding spoločností (JOST Group – MSA International – Kymco Europe - Absaar) s hlavnými aktivitami spojenými s trhom e-mobility a nástrojov a s distribúciou pre automobilový aftermarket. Skupina s centrálou v Luxembursku zamestnáva na celom svete 2 000 zamestnancov.
Tel.: +352 26 65 65, info@msainternational.com