Späť na zoznam

PREMIO AUTO-PNEUS

Služby dostupné online a v obchode

Otváracie hodiny
  • po 08:00 - 17:00
  • ut 08:00 - 17:00
  • st 08:00 - 17:00
  • št 08:00 - 17:00
  • pi 08:00 - 17:00
  • so zatvorené
  • ne zatvorené

Premio AUTO-PNEUS - Krajné je kvalifikovaný autoservis a pneuservis - máme kvalifikovaných a skúsených odborníkov a špecializované vybavenie. Servis ponúka široký sortiment servisných služieb pre automobily. Kontaktujte servis Premio a rezervujte si termín. Autoservis Premio AUTO-PNEUS sa nachádza v meste Krajné, na ulici Krajné 885.

Letné pneumatiky

Na teplejšie mesiace, suchý a mokrý povrch.

Vyhľadať pneumatiky

Zimné pneumatiky

Na nízke teploty, optimálne v zimných podmienkach.

Vyhľadať pneumatiky

Celoročné pneumatiky

Pre všetky ročné obdobia.

 

Vyhľadať pneumatiky
expert

Obráťte sa na našich špecialistov

Chcete si rezervovať termín alebo máte ďalšie otázky týkajúce sa pneumatík alebo služieb? Odporúčame vám obrátiť sa na miestny servis Premio. Zamestnanci servisu vám radi poradia a pomôžu pri rozhodovaní.

Premio, 

odbornící v oblasti pneumatík 

a automobilového priemyslu

Premio je franšízová sieť s viac ako 30 servismi po celom Slovensku. 

 

Odborníci siete Premio pristupujú ku každému zákazníkovi individuálne, tak aby zaručili splnenie všetkých potrieb zákazníka. 

 

 

Pneumatiky

Potrebujete nové pneumatiky? Kúpte si pneumatiky online s bezplatnou predĺženou zárukou a rezervujte si servis v sieti Premio v štyroch jednoduchých krokoch, alebo navštívte najbližší servis Premio, aby ste si vybrali pneumatiky a službu na mieste.

Autoservis

Je potrebné vaše auto opraviť? Kvalifikovaní odborníci v sieti Premio diagnostikujú rýchlo poruchu a navrhnú optimálne riešenie. Všetky servisné práce sa začnú až po diagnostikovaní problému, a prijatí Vášho súhlasu na vykonanie servisu.  

Potrebujete poradiť?

Nie ste si istí aké pneumatiky si vybrať alebo aké opravy sú potrebné na vašom vozidle? Odborníci zo siete Premio Vám radi pomôžu. Navštívte najbližší servis v sieti Premio alebo kontaktujte naše zákaznícke centrum na čísle 0800 601 610.